Kultur | 06. okt. 2019
For abonnenter

Tårer, latter og pissemaur

Sånn var årets meny: Bjørnefjorden Matkultur fungerer til meir enn eitt stort måltid.

Tårer, latter og pissemaur
Torstein Hatlevik lagde retten han hadde planlagt med kameraten Gunnar Nagell Dahl - 50 shades of pig. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 06. okt. 2019 21:27
Laurdag kveld blei «Det store Bjørnefjordmåltidet» servert for tredje år på rad, i år som i fjor i Oseanasalen.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden i 10 veker for 10 kroner

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden for kun 10 kroner i 10 veker. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja blir abonnementet blir forlenga automatisk kvar månad (165 kr / 195 kr / 225 kr) og er utan bindingstid.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om