Næringsliv | 23. mars 2014
For abonnenter

– Say cheese!

Sjømat, spekemat, kortreist delikatesse og eit rikt utval av ostar: I morgon opnar Gastronomen i Os sentrum.

– Say cheese!
John Widar Storli, Brynhild Larsen, Maria Hatvik Larsen, Ole Erik Jansen, Laila Fjellberg og Ingrid Storenes. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 23. mars 2014 22:43
Det tok litt lengre tid enn venta, med ombygging og godkjenning, frå fiskebutikk til kombinert delikatesseforretning og kafé.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden i 10 veker for 10 kroner

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden for kun 10 kroner i 10 veker. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja blir abonnementet blir forlenga automatisk kvar månad (165 kr / 195 kr / 225 kr) og er utan bindingstid.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?