Fotball | 16. juni 2024

Hildal blei dagens helt

Lysekloster låg under 0-2. Så skåra dei både mål og sjølvmål.

Thorstein, her i 2-1-sigeren over Arendal, skåra to mål i dag. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 16. juni 2024 18:30

Lysekloster hadde tre poeng meir enn motstandar då dei i dag tok imot Brattvåg, laget som stjal opprykket til Lysekloster i 2015 i same slengen som dei sendte Os ned i 4. divisjon.

Brattvåg stilte med Kristian Hjelvik Halvorsen, som var ein av Os sine viktigaste spelarar før han i 2022 reiste nordover igjen.

Gjestane fekk òg den beste starten, og leia 2-0 til pause.

Jacob Jacobsen Bolsø reduserte tidleg i andre omgang, Marceli Wawrzynkiewicz utlikna i 76. minutt.

Tre minutt seinare snudde Thorstein Horneland Hildal kampen til 3-2 til Lysekloster.

Men då Wawrzynkiewicz var sist på ballen i eige nett, i 86. minutt, låg det an til poengdeling.

På overtid fann likevel Hildal nettmaskene igjen, og Lysekloster vann 4-3.

Lysekloster blir liggande på 5. plass, men er no berre tre poeng frå 2. plass på tabellen etter at Viking 2 tapte for Arendal.

Neste kamp går borte mot Jerv på 4. plass, så her har dei sjanse til avansement.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?