Kultur | 14. juni 2018
For abonnenterHandplukka delikatesser med historisk sus
I dag kunne Osøyro Kolonial endeleg opna dørene - med Kleivenskinka i disken og Hans Anton himself ved kjøttsaga.
Kjetil Vasby Bruarøytorsdag 14. juni 2018 14:03
I 2016 blei Osøyro Kolonial starta, og gründer Silja Døsen Moberg var tidleg med å ønskja seg butikklokale til dei handplukka varene frå småskalaleverandørar.
Les vidare med abonnement
Allereie abonnent? Logg inn
Hald deg oppdatert med Midtsiden
Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!
- Tilgang til alt innhald
- Utan bindingstid
- Frå 155 kr/md.
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.